Dwarsfluitdocente Show- & Marchingband ViJoS wint Grammy

Dwarsfluitdocente Show- & Marchingband ViJoS wint Grammy

Mariël van den Bos – eerste fluitiste van het Metropole Orkest én tevens fluitdocente bij ViJoS won samen met “haar” Amsterdamse orkest een Grammy Award in de categorie Beste Arrangement.

Afgelopen zondag werden de grootste muziekprijzen ter wereld voor de 62ste keer uitgereikt in Los Angeles. Het Metropole Orkest kreeg de prijs voor het nummer All Night Long dat zij samen met de Britste Multi-Instrumentalist Jacob Cillier en a-cappellagroep Take 6 maakten. Mariël is ook in de videoclip van het winnende All night Long te zien.

Het nummer All Night Long is hier te beluisteren:https://youtu.be/nspqYGz-Z1s

Mariël van den Bos

Mariël van den BosMariël (55) maakt al sinds haar 10de muziek, is sinds 1993 werkzaam bij het Metropole orkest. Sinds een kleine 2 jaar geeft zij nu ook les aan de dwarsfluitsectie van Show- & Marchingband ViJoS en tilt hen met haar enorme inzet naar een hoger niveau.

Trots!

ViJoS is onwijs trots op Mariël. “Vanwege deze fantastische prestatie natuurlijk, maar vooral ook vanwege haar inspirerende lessen bij de vereniging en het delen van haar enorme kennis van de (fluit)muziek met onze dwarsfluitsectie”, aldus de Bussumse vereniging.

ViJoS merkt een enorme groei van de fluitisten binnen de band sinds Mariël is aangeschoven bij het instructieteam. Technieken worden beter, de dwarsfluiten mengen erg mooi binnen het ensemble en ook de klankleuren worden steeds mooier.

Mocht je dus nog zoeken naar een leuke dwarsfluitgroep om bij te spelen en daarnaast dus ook echt uitgedaagd te worden door een pro? Dan moet je bij Mariël en ViJoS zijn. Je bent van harte welkom!

Show- & Marchingband ViJoS

Show- & Marchingband ViJoS is een bekend muzikaal gezicht bij diverse evenementen in en rond Bussum. Jong ViJoS is de jeugdband van Show- & Marchingband ViJoS en bestaat uit leden tot en met 14 jaar. Na een gedegen muzikale opleiding stromen de Jong ViJoS-leden door naar ViJoS.