Jong ViJoS zet fantastische mars neer op NK in Huizen

Jong ViJoS zet fantastische mars neer op NK in Huizen

Voor het eerst werd er een NK dicht bij huis georganiseerd en zo’n kans mag je natuurlijk niet laten liggen. Jong was als tweede aan de beurt. Met deze tropische hitte was dat enorm fijn! De sfeer zat er goed in. Iedereen was natuurlijk een beetje zenuwachtig, maar ze hadden er vooral zin in. En dat was te zien! Vanaf de eerste inzet had ik dik kippenvel. Alles waar we de afgelopen weken keihard aan gewerkt hebben viel op zijn plek. Er werd overtuigd geblazen/geslagen en strak gemarcheerd!

Het publiek was ook heerlijk enthousiast. Regelmatig werd er mee geklapt of klonk er applaus voor een strak uitgevoerde bocht of counter. Het grootste gejuich rees op toen de hele band strak tegelijk stil stond. Zeer terecht – dit is één van de moeilijkste momenten in de mars -, want ook dit ging ontzettend goed!

Er kwam dan ook een hele blije band van het veld! Iedereen voelde dat wat zij hier hebben laten zien, echt top was. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!! In een zwaar veld met de absolute top van Nederland hebben jullie ViJoS op de kaart gezet ?

Gelukkig hielden ze de finale kort (in de zon op het veld was het eigenlijk niet te doen). Altijd een spannend moment. Het werd een hele mooie 5e plaats! Een enorm goede prestatie.

Je kunt nog even nagenieten van deze topdag met de foto’s: bekijk de foto’s van het NK Mars in Huizen.