ViJoS tovert Koepelkerk om in winterse sferen

Winterconcert ViJoS 22 december 2018, Koepelkerk BussumOp zaterdag 22 december zal Show- & Marchingband ViJoS weer traditiegetrouw een mooi en sfeervol winterconcert geven in de Koepelkerk op de Brinklaan 40 te Bussum.

In de gezellig versierde kerk kun je genieten van een prachtig concert, waarbij ViJoS je helemaal in de winterse sferen brengt dankzij een mooie mix van licht klassieke stukken en vrolijke kerstnummers.

ViJoS organiseert het welbekende Winterconcert al jaren in Bussum. Dit maal voor het eerst in de Koepelkerk aan de Brinklaan 40, wegens de verkoop van de oude locatie (de Jozefkerk). Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van de mooie muziek in een prachtige ambiance!

Het concert start om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur. Het concert is gratis te bezoeken en voor jong én oud geschikt vanwege de fijne mix aan muziek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Christian de Jongh wie debuteert bij ViJoS.

Tot ziens op 22 december in de Koepelkerk!