Smallband ViJoS

Home // Smallband ViJoS

Smallband ViJoS verzorgt de informelere optredens, geen feestje is te klein!.

De Smallband is ontstaan uit een groep enthousiaste leden van de Show- & Marchingband ViJoS. Deze leden zijn altijd wel te porren voor een optreden. Je komt de Smallband dan ook bij verschillende gelegenheden tegen. Van een koopzondag in een winkelcentrum of een serenade, tot een Oktoberfeest in Duitsland of een dweildag in bijvoorbeeld Bemmel en Sneek.

Een ding is zeker: Smallband ViJoS staat voor leuke en afwisselende muziek voor elke gelegenheid. Alle gezellige soorten muziek komen aan bod; oud en nieuw, Top 40-hits en klassiekers, Sinterklaas en kerstmuziek.. onze Smallband is altijd bereid om een lekker deuntje weg te geven.

Wil je jouw evenement of gelegenheid nóg leuker maken? Stuur ons een bericht!

Over ViJoS

Show- & Marchingband ViJoS is al bijna 60 jaar een bekend muzikaal gezicht bij diverse evenementen in en rond Bussum. Jong ViJoS is de jeugdband van ViJoS en bestaat uit leden van 7 tot en met 14 jaar. Na een gedegen muzikale opleiding, bestaande uit onder andere het leren lezen van noten, het bespelen van een instrument en marcheren, stromen de Jong ViJoSleden door naar de Show- & Marchingband. Naast de regelmatig terugkerende optredens in de buurt, zoals avondvierdaagsen en op Koningsdag, zijn beide bands ook in het concours- en taptoecircuit zeker geen onbekende. Er zijn al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.