Over Show- & Marchingband (Jong) ViJoS

Home // Over Show- & Marchingband (Jong) ViJoS
fotogallerij ViJoS

Show- & Marchingband ViJoS is een muziekvereniging voor jong en oud. Vanaf 5 jaar kun je bij ons muziek komen maken. Bij ViJoS krijg je muziekles en leer je samen muziek maken. De muziekopleiding wordt verzorgd door vakkundige en enthousiaste instructeurs.

Na de basisopleiding (+/- 1 jaar) gaan de nieuwe leden musiceren bij de Show- & Marchingband ViJoS of Jong ViJoS. Tijdens de repetities wordt er gewerkt aan de muziek en het samenspel. Gedurende het seizoen wordt er twee keer per week op vaste dagen gerepeteerd. Jong ViJoS repeteert op zaterdagochtend en donderdagavond. En Show- & Marchingband ViJoS repeteert op maandag- en donderdagavond.

Beide bands kennen binnen- en buitenrepetities. Binnenrepetities richten zich op het gezamenlijk muziek leren maken. De buitenrepetities worden gebruikt om op de ingestudeerde muziek te leren marcheren. Naast het “gewone” marcheren worden er ook figuren ingestudeerd voor het creëren van muzikale shows.

Het bestuur van Show- & Marchingband ViJoS

Het bestuur bestaat uit spelende leden van ViJoS en ouders van Jong ViJoS-leden.

Bestuur Show- & Marchingband ViJoS

Sven Blessing Voorzitter en Bandmanager ViJoS
Dirkjan Stevens Penningmeester
Linda van Leeuwen Secretaris
Jessica Bakker Secretaris / Bandmanager Jong ViJoS
Aad Meeuwissen Algemeen lid, Bandmanager ViJoS Plus en Bandmanager Smallband
Evert Jansen Algemeen lid

Repetitieadres Show- & Marchingband ViJoS

Adres Ceintuurbaan 45
1402 HB
Bussum
Telefoon 035 – 693 13 47
(tijdens repetitietijden bereikbaar)
E-mail info@vijos.nl
iBan NL 93 RABO 0133351459
t.n.v. Stichting ViJoS Drum- en Showband te Bussum

60 jaar ViJoS!
Op 3 november 1957 wordt Stichting ViJoS Drumband opgericht door twee muzikale broeders van de Vitus- en Jozefschool. ViJoS begon als Drumband voor jongens en bestond na een paar jaar uit zo’n 100 jongens in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, later waren ook meisjes welkom. Vanaf 1974 konden de kids ook na hun twaalfde jaar nog blijven, want toen werd de Showband opgericht.

Lees meer over de bands van Show- & Marchingband ViJoS