Koningsdag en 4 & 5 mei

Koningsdag en 4 & 5 mei

Koningsdag is traditioneel de start van het ‘buiten-seizoen’ voor ViJoS. Voor iedereen weer even wennen, maar vooral voor de nieuwe leden een groots moment. Zij lopen dan voor het allereerst, in uniform, mee met Jong ViJoS. Heel spannend!

Jong ViJoS mocht op Koningsdag twee keer optreden. Allereerst gaven zij een serenade bij verzorgingshuis De Zandzee en speelden zij bij het vlag hijsen bij de Gooilandschool. Daarna mochten ze spelen bij de officiële start van Koninsdag op het gemeentehuis van Gooise Meren. De burgermeester is enorm fan en wilde natuurlijk meteen op de foto met de band!
Bekijk de foto’s van het optreden van Jong ViJoS op Koningsdag

4 & 5 mei

Op 4 mei speelde ViJoS voor dodenherdenking in de Wilhelminakerk. Tijdens een indrukwekkende herdenking verzorgden zij stemmige muziek en speelden natuurlijk het Wilhelmus.

Op 5 mei mocht ViJoS voor het eerst spelen bij het ontbranden van het bevrijdingsvuur in het Vestingmuseum. Vanuit Wageningen brachten lopers van AV Tempo het vuur naar Naarden om daar het vuur aan te steken. Zij hebben de hele nacht, door weer en wind, gelopen of gefietst om het vuur te brengen. Hoewel het erg koud was op de vroege ochtend, was het zeker een mooie start van bevrijdingsdag 2019!
Bekijk de foto’s van ViJoS bij het bevrijdingsvuur