Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

Het jaarlijkse Winterconcert van Show- & Marchingband ViJoS staat natuurlijk ook tijdens het jubileumjaar op de agenda. Op zaterdag 16 december brengen we je alvast in kerstsferen met winterse muziek. Het Winterconcert vindt plaats in de St. Jozefkerk naast de rotonde Laarderweg / Ceintuurbaan in Bussum.

Tijdens dit welbekende concert hoor je vrolijke kerstliedjes, maar ook gedragen nummers. Daarnaast brengen we een ware kerstnachtmerrie ten gehore en spelen we een uitdagend stuk dat door dirigent Nico Schimmel als ‘de klapper van de avond’ wordt omschreven.

Het concert start om 20:00 uur en toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook!

Uiteraard is iedereen uitgenodigd om na het concert een drankje en dansje te doen in de ViJoS-studio, Ceintuurbaan 45 in Bussum.