Succesvol Rastede!

Succesvol Rastede!

De Musiktage van Rastede 2018 was helemaal geslaagd. Zowel ViJoS als Jong ViJoS hebben dit weekend een fantastisch resultaat neergezet!
Zaterdag werd de show van ViJoS gewaardeerd met 83,33 punten. Dit resulteerde in een 5e plaats en daarmee was de kwalificatie voor zondag op zak. Na lang staan tijdens de finale werd iedereen nog verrast met een geweldige vuurwerkshow. Dan is er natuurlijk niks toffer om het veld af te lopen en Jong ViJoS en de supporters achter ViJoS aan in een ruk door te lopen naar het slaapverblijf. De mensen keken wel raar op toen de “avondvierdaagse” stoet voorbij kwam, maar enkele riepen ook van oh zullen we maar mee terug lopen;) afgesloten met een “Lang zal hij leven” voor 2 jarige en op naar bed. Of met de Smallband weer terug om van 1.00 tot 2.00 in de feesttent muziek te gaan maken. Daarmee werd het voor sommige een kort nachtje.
Met dank aan Jeffrey voor het maken van de film met veel dank aan alle makers van de diverse filmpjes.

De zondag van de Rasteder Musiktage begon voor ViJoS met de marsparade van Jong ViJoS! Het publiek was zeer onder de indruk, net als de jury want met 80,08 punten werd een zilveren medaille ofwel een 3e plaats behaald!!. Daar waar de winnaar maar 7 puntjes meer had maar minstens 2x zo oud was. Iedereen is dan ook ontzettend trots op deze bijzondere prestatie, geweldig! Bekijk hier onze trots.

foto: Marloes Bollebakker

fotoalbum: met dank aan Wilma van Breemen
wordt nog verder vervolgd……