Jong ViJoS en ViJoS tijdens Koningsdag

Jong ViJoS en ViJoS tijdens Koningsdag

Het eerste buiten optreden zit erop. En traditiegetrouw is dat natuurlijk Koningsdag. Dit jaar, ons verjaardagsseizoen, ook wel bijzonder. Jong ViJoS presenteerde aan de buitenwereld het nieuwe uniform. Ook de vuurdoop voor onze nieuwe Tambour-maître, Julia Jansen. Super gedaan! Natuurlijk ook een pluim voor Jong ViJoS en een dikke duim voor onze nieuwelingen!
De foto’s zijn hier te zien, met dank aan Wilma van Breemen. De video registratie van dit optreden is hier te zien . En de techniek staat toch voor niets: Met dank aan Erik de Potter voor het filmen/opsturen!en het bewerken door Jeffrey Hendriks vanuit Kuantan ongeveer 12.500 km bij Bussum vandaan!
ViJoS is deze ochtend te zien geweest in het Brediuskwartier en vervolgens met vliegende vaart door naar Huizen. Hier schoven de overgangers ook nog in. Ook hier de opening van Koningsdag en een rondje centrum van Huizen.

Koningsdag werd afgesloten met de Taptoe in Huizen. Een heel goed gevulde tribune met enthousiast publiek zorgde voor een goede sfeer. De deelnemende korspen kregen menigmaal de handen op elkaar. Zo ook de show van ViJoS. De verrassende elementen kon het publiek wel waarderen. De basis voor onze eigen Taptoe, 20 juni, en concours Rastede staat. De show in beeld is hier te zien, met dank aan Wilma van Breemen.