Show- & Marchingband ViJoS

Home // Show- & Marchingband ViJoS
Showband ViJoS

Show- & Marchingband ViJoS bestaat uit leden vanaf 13 jaar.

Er wordt twee maal per week gerepeteerd. Show- & Marchingband ViJoS speelt een gevarieerd muzikaal repertoire; van film- en musicalmuziek tot hippe Top 40-hits en van licht klassieke stukken tot strakke marsen. Het enthousiaste en kundige instructieteam verzorgt de sectie- en gezamenlijke repetities.

In de wintermaanden ligt de nadruk op de concerten (winter- en Spantconcert). In de zomermaanden wordt er ook buiten gerepeteerd. Naast het muzikale deel wordt er dan gewerkt aan showlopen en marcheren.

Benieuwd geworden? Kom gerust kijken!

Instructie Show- & Marchingband ViJoS

Dirigent: Christian de Jongh
Slagwerk: Johan Bakker
Fluiten: Janneke Groesz
Blazers: Erik van der Heijden
Exercitie en show: CSC

Muziek maken iets voor jou? Volg 2 gratis proeflessen en ontvang bij inschrijving óók de eerste 2 maanden lidmaatschap gratis!

    Over ViJoS

    Show- & Marchingband ViJoS is al bijna 60 jaar een bekend muzikaal gezicht bij diverse evenementen in en rond Bussum. Jong ViJoS is de jeugdband van ViJoS en bestaat uit leden van 7 tot en met 14 jaar. Na een gedegen muzikale opleiding, bestaande uit onder andere het leren lezen van noten, het bespelen van een instrument en marcheren, stromen de Jong ViJoSleden door naar de Show- & Marchingband. Naast de regelmatig terugkerende optredens in de buurt, zoals avondvierdaagsen en op Koningsdag, zijn beide bands ook in het concours- en taptoecircuit zeker geen onbekende. Er zijn al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.