Jong ViJoS-weekend 2019

Jong ViJoS-weekend 2019

6 & 7 april gingen we op Jong ViJoS-weekend. En het was er weer 1 voor in de boeken! Met 37 hysterische kinderen, 5 enthousiaste begeleiders en 4 zeer gedreven instructeurs vertrokken we zaterdag richting het zonnige zuiden: Brabant. En zonnig was het!

Het hele weekend hebben we heerlijk buiten kunnen spelen en natuurlijk repeteren. Er is ontzettend hard gewerkt door iedereen. In het bijzonder door de 11(!) kids die voor het eerst mee waren of voor het eerst op hun nieuwe instrument mee mochten doen. Aan het einde van het weekend liepen zij in de band alsof ze nooit anders gedaan hebben. Enorm knap!

ViJoS Got Talent

Dat wisten we natuurlijk al. Tijdens de traditiegetrouwe ‘ViJoS Got Talent’ op zaterdagavond (ook wel bekend als de bonte avond) hebben de kids laten zien dat zij, naast muziek maken, andere talenten hebben. Dit jaar met een prachtig programma: er werd gedanst, gezongen, luchtgitaar gespeeld, moppen getapt, toneel gespeeld en geplaybackt met handpoppen. Na een klein dansje gewaagd te hebben ging iedereen keurig op tijd naar bed om te slapen, om de volgende ochtend weer fris en fruitig aan het ontbijt te zitten.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Ook op zondag is er nog hard gewerkt aan het marcheren en muziek maken tegelijk. Waarna we moe, maar voldaan weer richting Bussum gingen.
Voor diegene die er niet bij waren/konden zijn, hebben we gelukkig de foto’s nog. De foto’s kun je online terugkijken

Het was ongelofelijk gezellig, met mooi weer en een fantastisch eindresultaat (laat Koningsdag maar komen)!