Jubileumtaptoe: topkorpsen, lekker eten, gezelligheid en feest! 

Jubileumtaptoe: topkorpsen, lekker eten, gezelligheid en feest! 

Zaterdag 2 juni is het zo ver: de jubileumtaptoe van ViJoS. Tijdens deze grootse afsluiter van ons jubileumseizoen kun je onder het genot van een lekker hapje, drankje en hopelijk heerlijk weer genieten van topkorpsen uit het hele land. En dat allemaal met gratis toegang!

Het is niet onopgemerkt gebleven: ViJoS bestaat dit seizoen maar liefst 60 jaar. Om dit te vieren organiseren wij een grote taptoe bij voetbalclub SDO Bussum. Drum- en Showfanfare Advendo Sneek en hun gelijknamige jeugdkorps, Show- & Marchingband Juliana en Jong Juliana en Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht komen schitteren op onze taptoe. Uiteraard zullen ook beide korpsen van ViJoS, Show- & Marchingband ViJoS en Jong ViJoS, een groot deel uitmaken van deze bijzondere taptoe. Dankzij onder andere deze line-up met topkorpsen uit heel Nederland, waarvan een aantal zelfs goud wonnen op het WMC, belooft de taptoe dus nu al een groot succes te worden.

De sfeer van de taptoe is net als die bij ViJoS: gezellig! Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij ViJoS en dat wordt uiteraard ook bij onze taptoe uitgedragen. Gezelligheid en verbinding staan centraal dankzij het concept van een eet- en kijkfestijn. Je beleeft een leuke avond met een gezellige en ongedwongen sfeer. Onder het genot van een hapje en drankje bekijk en beluister je de topkorpsen die ons jubileum met ons mee vieren. De ontvangst wordt muzikaal omlijst door een van onze lokale dweilorkesten en ook het eten wordt verzorgd door lokale en enthousiaste ondernemers. Doordat er picknicktafels op het veld staan en sta-tafels en een tribune langs het veld is de beleving van dit evenement voor de bezoeker optimaal en helemaal in te vullen zoals hij of zij dat wil. Wij hebben er nu al zin in!

Mede dankzij vele sponsoren, mooie bijdragen bij de statiegeldacties van Albert Heijn Veerstraat, Hilversumse Meent en Laarderweg en een royale bijdrage van onze eigen gemeente Gooise Meren én het Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Holland is het gelukt om deze unieke taptoe te organiseren. Op onze sponsorpagina vind je alle gulle gevers.

Jubileumtaptoe ViJoS
Zaterdag 2 juni om 17.00 uur
Toegang gratis
SDO Bussum – Dr. Abraham Kuyperlaan 7