Steun ViJoS tijdens het online shoppen

Steun ViJoS tijdens het online shoppen

Velen van ons shoppen regelmatig online. Hiermee kun je, zonder dat het je iets kost, vanaf nu ViJoS sponsoren. Het shoppen gaat zoals je gewend bent, enkel via een andere weg. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar deze pagina.

Via deze link kun je bij meer dan 300 bekende webwinkels zoals, bol.com, Zalando, Media Markt, Blokker en HEMA, je aankopen doen. Daarnaast kun je ook even aan ViJoS denken als je een maaltijd bestelt via bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl of boodschappen wilt laten bezorgen van Albert Heijn.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ViJoS een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt – het kost je dus niets extra. Bekijk hier alle aangesloten webwinkels en ‘shop till you drop’!

Kleine moeite, groot plezier: de opbrengsten zullen geheel ten goede komen van de jubileumtaptoe op 2 juni 2018.

Dus moet je nog je kerstinkopen doen, heb je binnenkort een verjaardag of ga je lekker een pizza bestellen? Ga dan naar jouw favoriete webwinkel via deze link en maak niet alleen jezelf maar ook ViJoS blij met jouw aankopen. Alvast hartelijk dank!

SponsorKliks, gratis sponsoren!