12 september Open dag ViJoS

12 september Open dag ViJoS

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen spelen? En dat het liefste doen met mensen gezellig om je heen en in jouw leeftijdscategorie? Dan móet je eens langskomen bij ViJoS!

Bij ons zijn de mogelijkheden super divers: je kunt een muziek instrument leren spelen terwijl je dat nog nóóit gedaan hebt of bij een van onze orkesten instromen wanneer je al een instrument speelt. Gezelligheid is bij ons erg belangrijk, maar ook de resultaten die we behalen en onze ambities. Daarom hebben we een gediplomeerd instructieteam dat altijd voor jou klaar staat én mag je meespelen in een van onze orkesten. 

Wat is er mogelijk?

 • Kidsclub
  Deze is voor de allerkleinsten! Bij de kidsclub leer je ritmes, kom je in aanraking met de allereerste muzieknoten en kun je uitzoeken wat je echt leuk vindt. 
 • Jong ViJoS 
  Wanneer je al een instrument kunt bespelen, dit al geleerd hebt van onze eigen leraren in de individuele lessen, of het samenspeelorkest, dan kun je instromen bij Jong ViJoS. Daar bespelen alle kinderen een eigen instrument en lopen ze ook nog eens toffe shows buiten. Ook bij de avondvierdaagse of Koningsdag in de buurt ben je dan te zien, want dan loop je gewóón mee met de band! 
 • ViJoS
  De hoofdband van de vereniging is ViJoS. Daar spelen de volwassenen en ben je áltijd welkom om mee te doen. Vanaf een jaar of 14/15/16 stromen er leden vanuit Jong ViJoS binnen, maar ook van buitenaf ben je meer dan welkom! Speel je dus al een instrument, vind je het leuk om uitgedaagd te worden door shows te lopen bij concoursen en taptoes én mee te lopen in streetparades? Kom dan zeker een keertje kijken! 
 • ViJoS Plus
  Zie je het niet meer zo zitten om nog te marcheren, maar wil je liever muziek maken met leeftijdsgenoten in een orkest? Dan kun je terecht bij ViJoS Plus! Elke woensdagavond kun je daar gezellig meespelen en opgaan in de muziek. 

Individuele lessen voor de jeugd staan bij ons ook hoog op het lijstje. Zo leren kinderen écht hoe zij het instrument kunnen bespelen en voelen ze zich veel zekerder in het orkest. 

Als één van de weinige (lopende) korpsen in de omgeving van het Gooi, zouden we het super tof vinden als jij je bij ons aansluit. Zo kunnen we nóg meer mensen blij maken met onze muziek en kunnen we laten zien wat wij als regionale muziekvereniging in onze mars hebben!

Heb je vragen? Stel ze vooral! 

Dat kan via info@vijos.nl of door gewoon eens langs te komen op onze repetitiedagen op de Ceintuurbaan 45 in Bussum. 

Repetitiedagen Show- & Marchingband ViJoS

 • Maandagavond
  18:45 – 19:45u Fluiten Jong ViJoS
  20:00 – 21:45u ViJoS
 • Woensdagavond
  18:45 – 19:45u Koperblazers Jong ViJoS
  20:00 – 21:15u ViJoS Plus
 • Donderdagavond
  18:45 – 19:45u Slagwerk Jong ViJoS
  20:00 – 21:45u ViJoS
 • Zaterdagochtend
  10:00 – 11:00u Jong ViJoS