Jubileumupdate: met o.a. statiegeldactie en jubileumfeest

Jubileumupdate: met o.a. statiegeldactie en jubileumfeest

Vandaag gaat het jubileumseizoen van ViJoS officieel van start! ViJoS bestaat 60 jaar. Het gehele seizoen zal ViJoS allerlei activiteiten organiseren. Zo is er komende vrijdag het jubileumfeest, op zaterdag 10 maart 2018 het jubileumconcert in Spant en op zaterdag 2 juni 2018 de jubileumtaptoe bij SDO. Houd je de data vast vrij in jouw agenda? Daarnaast organiseren we verschillende acties om ViJoS op de kaart te zetten en een succes te maken van ons jubileumseizoen.

Stukje geschiedenis
Op 3 november 1957 wordt Stichting ViJoS Drumband opgericht door twee muzikale broeders van de Vitus- en Jozefschool. ViJoS begon als Drumband voor jongens en bestond na een paar jaar uit zo’n 100 jongens in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, later waren ook meisjes welkom. Vanaf 1974 konden de kids ook na hun twaalfde jaar nog blijven, want toen werd de Showband opgericht.

Flessen verzamelen
In november, december en januari kun je jouw embellagebonnen doneren en daarmee ViJoS steunen. Het zou dus te gek zijn als je al jouw flessen en/of kratjes inlevert en de emballagebon achterlaat in de daarvoor bestemde bus om ons jubileumseizoen tot een succes te maken!
Albert Heijn Veerstraat Bussum: 3 november t/m 17 december
Albert Heijn Hilversumse Meent: December/januari (4 t/m 17 december en 8 t/m 28 januari)
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een van deze Albert Heijn’s te bezoeken, kun je jouw lege flessen en/of kratjes ook naar de studio van ViJoS brengen (Ceintuurbaan 45 Bussum). Spaar dus al je flessen en/of kratjes op en vertel het rond, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om er een feestelijk jubileumseizoen van maken!

Speculaasactie
In november verkoopt ViJoS speculaaspoppen van Bakkerij van Breemen. De poppen kosten €4 per twee en 37,5% van de opbrengst gaat naar ViJoS. Dit geld gaat volledig naar de jubileumtaptoe op zaterdag 2 juni 2018. De speculaaspoppen worden verkocht door ViJoS-leden. Zij gaan langs de deuren en kunnen uiteraard ook benaderd worden tijdens optredens en repetities op donderdagavond en zaterdagochtend. Daarnaast is er op zaterdag 25 november een speculaaskraam bij Albert Heijn Koekoeklaan waar je de poppen kunt kopen.
Mocht je geen ViJoS-leden tegenkomen en toch interesse hebben om de poppen te kopen, kunt u mailen naar vijosjubileum60@gmail.com.
De poppen worden bij aanschaf afgerekend en op 30 november en 2 december is de uitlevering. Als je deze jubileumactie gesteund hebt toen er iemand aan de deur stond, worden de poppen gebracht. Zo niet, dan kun je ze ophalen op bovenstaande data in de ViJoS-studio (Ceintuurbaan 45 Bussum). Uiteraard kan er in overleg ook iets anders bedacht worden. Daarnaast zijn Anita en Carina elke donderdag tussen 19.30 uur en 20.00 uur aanwezig in de ViJoS-studio voor eventuele vragen of aanschaf.

Vanavond jubileumfeest
Het jubileumseizoen gaat vanavond om 19.30 uur van start met een groots feest in de studio van ViJoS (Ceintuurbaan 45, Bussum). Verwacht een feestelijke avond met uiteraard muziek, maar vooral gezelligheid. Iedereen is welkom; (oud)leden, (oud)medewerkers, vrijwilligers, belangstellenden, ViJoS-vrienden.. ja, echt iedereen. Het thema sluit aan bij ons diamanten jubileum: *bling bling*. Tot vanavond!