Update jubileumcommissie – met o.a. oud-ledenband en jubileumtaptoe

Update jubileumcommissie – met o.a. oud-ledenband en jubileumtaptoe

Het jubileumseizoen is in volle gang en de komende activiteiten beginnen steeds meer vorm te krijgen. Dit is mede dankzij jullie want door jullie bijdragen, via onder andere de statiegeldacties bij Albert Heijn en het shoppen via Sponsorkliks, hebben wij aardig wat geld binnengehaald. Dank daarvoor!

Bijdragen kan nog steeds
De teller van de statiegeldactie staat inmiddels op € 207,25 en kan nog oplopen door jouw flessen en kratten in te leveren bij Albert Heijn Hilversumse Meent. Dit is mogelijk tot en met 28 januari.
Daarnaast kun je ons heel makkelijk steunen als je jouw online aankopen via shopvoor.vijos.nl doet. Via deze link kun je naar jouw favoriete webwinkel en bestellen zoals je gewend bent. ViJoS krijgt dan een commissie over jouw aankoop of bezorgmaaltijd. Dubbel plezier dus tijdens het shoppen!

Oud-ledenband – doe je mee?

Afgelopen zaterdag was de eerste repetitie van de oud-ledenband en het was als van- ouds! Ondanks dat sommige oud-leden dachten dat ze het inmiddels verleerd waren, klonk het al hartstikke goed. Daarnaast was het ontzettend leuk om iedereen weer bij elkaar te hebben. Wil je toch meespelen tijdens het jubileumconcert op zaterdag 10 maart? Opgeven kan tot 1 februari via vijosjubileum60@gmail.com. Uiteraard kun je ook gewoon even informeren over de plannen.

Jubileumconcert
Het jubileumconcert op zaterdag 10 maart in Spant belooft een groot spektakel te worden. Wij hebben er heel veel zin in. Uiteraard hoor je de gouwe ouwen terug, waarop flink gestemd is, en we gaan weer dansen en feesten tijdens het bal na – net als vroegâh. Ook zullen we herinneringen naar boven halen door middel van uniek archiefmateriaal. Een deel hiervan kun je trouwens ook hier terugvinden.

Jubileumtaptoe
Op zaterdag 2 juni organiseren wij een taptoe bij SDO in Bussum. Deze taptoe is niet zoals je gewend bent. We houden nog even voor onszelf hoe we de taptoe invullen. Wel kunnen we vertellen dat gezelligheid centraal zal staan, zoals je gewend bent bij ViJoS. Daarnaast hebben we topkorpsen uit het hele land uitgenodigd, waaronder ons bijna-naamgenootje Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht en Advendo uit Sneek!