Nagenieten: Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

Nagenieten: Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

Afgelopen zaterdag, 16 december 2017, bracht Show- & Marchingband ViJoS een sfeervol Winterconcert in de St. Jozefkerk. Het jaarlijkse concert werd goed bezocht en zowel ViJoS als haar publiek heeft er wederom van genoten.

Onze ‘beeldvrijwilligers’ hebben het weer mooi vastgelegd. We kunnen nu al nagenieten. Jeffrey is weer terug van zijn werkreis en snel als altijd. Daarnaast heeft Wilma wat mooie plaatjes geschoten voor ons archief. Dank beiden!

Bekijk hier de foto’s van Wilma van Breemen

Bekijk hier de filmpjes van Jeffrey Hendriks

Dan nog even dit.. ga je nog last-minute kerstaankopen doen? Je kunt ViJoS dan ook een mooi (en gratis!) kerstcadeau geven. Het is heel simpel: bezoek jouw favoriete webshop via deze link en shop vervolgens zoals je gewend bent. Wij ontvangen dan een commissie over jouw aankoop en dit bedrag komt geheel ten goede van de jubileumtaptoe op zaterdag 2 juni 2018. Alvast bedankt!