Geen repetities en digitaal Winterconcert

Geen repetities en digitaal Winterconcert

Zoals bekend zijn er gisteren nieuwe strenge maatregelen afgekondigd door de Rijksoverheid. Deze hebben ook voor onze vereniging grote gevolgen.  We zullen in ieder geval tot en met dinsdag 19 januari de deuren moeten sluiten. Dit betekent dan ook dat alle lessen en andere activiteiten tot die datum komen te vervallen. Ook voor Jong ViJoS mogen de lessen helaas geen doorgang vinden.

Geen Winterconcert

Ook het digitale Winterconcert dat voor 19 december op het programma stond gaat niet door. Ontzettend jammer, veel mensen hebben zich al aangemeld en we hadden er enorm zin in om het jaar groots af te kunnen sluiten. Hopelijk hebben de afgekondigde maatregelen het gewenste effect en kunnen we in 2021 weer knallen. Iedereen die voor aanstaande zaterdag een borrelplank besteld heeft, krijgt deze gewoon (corona-proof) bezorgd.

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!