Heerlijke Sinterklaaszaterdag voor ViJoS

Heerlijke Sinterklaaszaterdag voor ViJoS

Heerlijk avondje is bijna gekomen en dat houdt in dat ViJoS een geweldige Sinterklaaszaterdag achter de rug heeft.

Sinterklaasrepetitie
Jong ViJoS ging vanochtend van start met een ware Sinterklaasrepetitie!

Sinterklaasfeest ViJoS
Uiteraard kwam Sinterklaas samen met de 5-Decemberband langs bij ViJoS en werd er daarvoor gezellig geknutseld, gegeten en bingo gespeeld door onder anderen Jong ViJoS-leden, vriendjes/vriendinnetjes en ouders.

5-Decemberband in centrum Bussum
De muziekpieten lieten zich niet alleen zien op het Sinterklaasfeest van ViJoS, ze speelden ook in het centrum van Bussum. Ze hielpen zelfs een handje met het verzamelen van flessen en kratjes, die vervolgens ingeleverd werden bij Albert Heijn Veerstraat. De emballagebonnen werden uiteraard in de ViJoS-bus gestopt. Vanaf maandag 4 december is dit ook mogelijk bij Albert Heijn Hilversumse Meent. De volledige opbrengst gaat naar de jubileumtaptoe op zaterdag 2 juni 2018.