Vacature instructeur (m/v) dwarsfluitsectie ViJoS

Vacature instructeur (m/v) dwarsfluitsectie ViJoS

ViJoS is op zoek naar een instructeur voor de dwarsfluitsectie van het showkorps.

Over de vereniging
Show- & Marchingband ViJoS is een levendige muziekvereniging bestaande uit een jeugkorps, showkorps en dweilorkest/feestband. ViJoS heeft circa tachtig leden en is zeer actief in de lokale gemeenschap, maar ook landelijk en zelfs internationaal. De vereniging is groeiende door de aanwas van nieuwe, jonge leden. Het showkorps loopt shows en verzorgt diverse marsoptredens gedurende het jaar. Daarnaast staan er meerdere concerten per jaar op de agenda.

Gezocht: docent(e) dwarsfluitsectie m/v
De dwarsfluitsectie bestaat momenteel uit acht personen en is onderdeel van het showkorps dat bestaat uit circa veertig leden. De lesdagen zijn op maandag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur.
We zijn op zoek naar een instructeur voor de sectierepetitie van 20.00 tot 20.45 uur op beide dagen. Uitbreiding van deze lestijden is mogelijk, in overleg. Samen met de rest van het instructieteam – bestaande uit de instructeur van het slagwerk, de instructeur van de koperblazers en de dirigent – vorm je het muzikale brein van het korps.

Enthousiast geworden? Reageren op deze vacature kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@vijos.nl