Speculaasactie voor Taptoe ViJoS

Speculaasactie voor Taptoe ViJoS

In november verkoopt ViJoS speculaaspoppen van Bakkerij van Breemen. De poppen kosten € 4,- per twee, hiervan gaat € 1,50 naar ViJoS. Dit geld gaat volledig naar de jubileumtaptoe op zaterdag 2 juni 2018.

Waar koop je de speculaaspoppen

De speculaaspoppen worden verkocht door ViJoS-leden. Zij gaan langs de deuren en kunnen uiteraard ook benaderd worden tijdens optredens en repetities op maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Daarnaast is er op zaterdag 25 november een speculaaskraam bij Albert Heijn Koekoeklaan waar je de poppen kunt kopen.
Mocht je geen ViJoS-leden tegenkomen en toch interesse hebben om de poppen te kopen, kun je mailen naar vijosjubileum60@gmail.com.

Levering van de speculaaspoppen

De poppen worden bij aanschaf afgerekend en op 30 november en 2 december is de uitlevering. Mooi op tijd voor Sinterklaas! Als je deze jubileumactie gesteund hebt toen er iemand aan de deur stond, worden de poppen gebracht. Zo niet, dan kun je ze ophalen op bovenstaande data in de ViJoS-studio (Ceintuurbaan 45 Bussum). Uiteraard kan er in overleg ook iets anders bedacht worden. Daarnaast kun je elke donderdag tussen 19.30 uur en 20.00 uur terecht bij de ViJoS-studio voor eventuele vragen of aanschaf.