Vacature instructeur (m/v) Kidsclub ViJoS

Vacature instructeur (m/v) Kidsclub ViJoS

ViJoS is op zoek naar een instructeur voor de Kidsclub van ViJoS.

Over de vereniging
Show- & Marchingband ViJoS is een levendige muziekvereniging bestaande uit een jeugkorps, showkorps, dweilorkest/feestband en muziekles voor jonge kids. ViJoS heeft circa tachtig leden en is zeer actief in de lokale gemeenschap, maar ook landelijk en zelfs internationaal. De vereniging is groeiende door de aanwas van nieuwe, jonge leden. Het showkorps loopt shows en verzorgt diverse marsoptredens gedurende het jaar. Daarnaast staan er meerdere concerten per jaar op de agenda.

Gezocht: docent(e) Kidsclub ViJoS
Wat ons betreft kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met muziek maken, dus hebben wij Kidsclub ViJoS in het leven geblazen. De Kidsclub is voor kinderen de ideale manier om spelenderwijs muziek te leren maken. Wij leren ze meer over muziek maken, noten en alles wat er bij het bespelen van een instrument komt kijken. Daarnaast maken de kinderen kennis met het verenigingsleven bij ViJoS.

We gaan in januari 2018 weer van start met Kidsclub ViJoS. Er wordt elke week een half uur les gegeven aan kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 7 jaar. De lesdag en –tijden zijn in overleg.

Enthousiast geworden? Reageren op deze vacature kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@vijos.nl