Showband bij 100ste vierdaagse in Nijmegen

Home // 2015 - 2016 // Showband bij 100ste vierdaagse in Nijmegen

In 2012 liep de Showband voor het eerst mee tijdens het defilé van de Vierdaagse van Nijmegen. Ook in 2016 mocht de Showband weer meelopen. Gelukkig een paar kilometer minder dan in 2012, maar nog steeds best pittig!
Maar iedereen heeft ontzettend genoten!!, en wat zijn we trots op Marko, een van onze 2 grote trom spelers. Die nam na 218 km de grote trom van zijn geblesseerde mede tamboer over waarna hij al mee spelend zijn wandel week afsloot.
Een mooie afsluiting van het buitenseizoen, en nu VAKANTIE!!

voor de film,  klik hier

voor de foto’s, klik hier

Met dank aan Jeffrey voor de film en tekst, Johan voor het filmen en Maarten voor de foto’s.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.